Viewed 54 times 1 Answers
0
برای کالج ، ترجمه رسمی نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم کفایت میکنه ، یا تایید قوه قضاییه و امور خارجه هم نیاز هست؟ ?
2021-10-13 07:43:00 Canada ویزایدانشجویی #پیش دانشگاهی
1 Reply
تاییدیه برای کانادا نیازی نیست، فقط اگر ایران برای ارسال مدارک بصورت رسمی ازتون طلب کنه میبایست تاییدیه بگیرید
2021-10-13 08:59:00

Similar Question:
#پیش دانشگاهی

من الان گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارم اصلش از کجا میتونم تهیه کنم؟
2021-09-18 04:27:00 #Canada [پیش دانشگاهی] ویزایدانشجویی

برای دوره دیپلما کالج هامبر نوشته مدرک ۱۲ سال تحصیل که میشه دیپلم یا مدرک پیش دانشگاهی اگر به جای اون مدرک لیسانس رو ارائه بدیم مشکلی داره ؟ من نمره های لیسانسم خوبه اما نمره های دوران مدرسم اصلا خوب نبودن
2021-09-24 10:57:00 #Canada [پیش دانشگاهی] ویزایدانشجویی

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

من اصل مدرک لیسانس و ارشدم رو که از دانشگاه دولتی بود گرفتم، ترجمه رسمی کردم و ریزنمراتم با ویزای ویزیتور به زودی میام کانادا که بعد اینساید کانادا پذیرش بگیرم از کالج یا دانشگاه، میخواستم ببینم کانادا قبول میکنه ترجمههای رسمی مدارکمو که خودم دستی تحویل بدم یا حتما باید دانشگاه بفرسته براشون؟ (بعید میدونم وقتی من خودم ایران نیستم، دانشگاه قبول کنه به خودش زحمت ارسال مدارکم رو بده)
2021-10-18 04:50:00 #Canada

من ترم هفتم بادانشگاهم تماس گرفتم بابت ریز نمرات گفتش که خودت از سایت دونه دونه در بیار نمراتتو بده ترجمه کنن مشکلی پیش نمیاد:/ باید همینکارو بکنم؟ مشکلی پیش نمیادبعدا؟ ترجمه رسمی هم نمیشه کرد با این شرایط، این هم مشکل ساز نمیشه؟
2021-10-16 03:06:00 #Canada

ی داشتم توی سایت دیوار اگهی هایی هست مبنی بر اعطای مدرم از دیپلم تا دکتری مورد تایید wes دارای ریز نمرات قابل ترجمه وغیره خواستم ببینم ایا کسی اطلاعی داره در رابطه با اینا میشه از اینا استفاده کرد واسه پذیرش ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
2021-09-01 11:42:00 #Canada